:: -=+=-CeRiTa BerSamBunG-=+=- ::

LoVe wiLL Keep uS aLiVe...
archives

[::..recommended..::]
Adi
BeaUtiFulPeoPle
DwIe
JuwIe
LaBsChOoL
MySweetAngel
Oi
RaPa
WiNa

:: Saturday, October 12, 2002 ::

`wew gue lagi seneng lagi sama ini lagu... lagu lama segh thn brp yaks.. 92 apa 93 yah... lupa.. :)

Dewa19 - Swear

I guess she's just afraid, I can tell it by lookin' her eyes
That I am not, the kind of make it last
Forever, I know ...

You ask me if I love you, sometimes I just want to hold you
In my arms, to make you feel in fine
From the fear as I can see ...

Can you feel my heartbeat, trust me I'll never let you go
I will take care of you all the way

Reff:
Now.. I swear for our love
That I will not let you down
And.. I swear for our love
We belong together, nothing's gonna do us apart
Now and forever.. Taste the way, I'll dubbed inside your heart

Look up the stars in the sky, I wanna get it just for you
and fine it shine, to make our love comes stronger
And our dreams come true ...


Hhmm.. *Lom Puas EpoN`nya SaYah..*

:: me 10/12/2002 08:59:00 PM [+] ::
...

find your inner PIE @ stvlive.com



heuheuehuehue blogger sayah isi`nya quiz semua abisan ngga tau mo ngisi apaan berhubung ada quiz yah di isi ini aja kali yee... egh..egh dari tadi quiz`nya jwb`annya banyak yg sama dgn *My Sweet Angel* :D
:: me 10/12/2002 11:16:00 AM [+] ::
...

Take the 100 Acre Personality Quiz!

:: me 10/12/2002 10:49:00 AM [+] ::
...
:: me 10/12/2002 10:22:00 AM [+] ::
...


Are you Addicted to the Internet?

52%


Average@Internet-User.com (41% - 60%)
You seem to have a healthy balance in your life when it comes to the internet and life away from the computer. You know enough to do what you want online without looking like an idiot (most of the time). You even have your own Yahoo club or online journal! But you enjoy seeing your friends and going out to enjoy life away from your computer.




The Are you Addicted to the Internet? Quiz at Stvlive.com!




blogger
You are not very reliable but people like you anyway because you are so easygoing and fun to be with. And cute, too.

Which Blogging Tool Are You?

:: me 10/12/2002 10:12:00 AM [+] ::
...
:: Wednesday, October 09, 2002 ::
wew.. dengerin Rivers of Dream by Billy Joel keren degh aw

ugh.. ngga bisa lepasin kangen lagi hari ini.. huikzz..

*Miss Ya SM*
:: me 10/09/2002 09:15:00 PM [+] ::
...
:: Tuesday, October 08, 2002 ::
HuaMmmMm... jadi NgantUk gue... ngga semangat gini jadi`nya... `wew.. *ketularan dagh* padahal dari semalem dagh semangat² gue.. sampe ngga tidur sama sekali... egh ngga tau`na malah terbalik dari harapan gue... huhuhu kasian degh gue.. mana ngga ada org yg bisa bantuin gue di sini... ngga bisa ke tukang post dagh.. besok aja lagh.. sekalian gue balik kerumah.. HhMmmpp.. kok cape`nya jadi terasa yah padahal tadi pagi gue ngga rasain apa² *LuCu* laper... makan..ngga..makan..ngga...mmPpp males agh...

UmMppp.. *KaNgen`nya TeRtUnDa*
:: me 10/08/2002 01:51:00 PM [+] ::
...















hayuu... siapa yg evil`na lebih banyak... yg tadi sampe 28% soal`na buru² jadi sayah main klik aja.. :D
:: me 10/08/2002 12:35:00 AM [+] ::
...